SNA Hem
PC-Atlasen kan användas inom utbildning, fysisk planering, forskning, investeringar och allmän analys av olika förhållanden inom samhället. Att enkelt kunna studera vissa förhållanden över hela landet som jämförelse med eget område är en av styrkorna med PC-Atlasen.
PC-Atlasen GIS innehåller det mesta av allt kartmaterial, bildtexter och kartförklaringar som finns i böckerna (men inte den stora mängden vanlig text eller bilder).
Du kan själv göra egna kartor, massvis med data finns med, både befolkningsstatistik, valresultat, geologi, kommuner, havsörnens hemvist i Sverige genom tiderna, och mycket mera. Den är baserad på den marknadsledande GIS-produkten ArcView.
Titta på några exempel screenshots:

Först SÖKi
Inkomster
Förvärvsarbetande i offentlig sektor
Efter Tjernobyl
Blynedfall i Sverige
FAQ - Frågor och svar  
Är du intresserad av att vi tar tar fram en version av PC-Atlasen för MapInfo? Skicka isåfall ett epost och berätta det. Finns det stort intresse så kanske det kommer.
-
Läs mer om SNA eller skicka epost till info@sna.se.
Skapad 1999-11-22, senast uppdaterad 2000-03-13.
English! Leta efter svenska orter i vårt ortregister! Sök bland våra webbsidor. Webbatlasen innehåller kartor och statistik Läs om PC-Atlasen. Läs om böckerna. Ingångssida